Internationale fællesuddannelser

En international fællesuddannelse er oplagt for dig, der ønsker et ophold i udlandet med et maksimalt fagligt udbytte og går efter en international karriere.

Der er flere forskellige muligheder for at tage en international fællesuddannelse på DTU. Alle uddannelserne er enten struktureret i direkte samspil med en fagperson eller opbygget med henblik på at skabe verdens bedste ingeniører inden for et specifikt fagområde. Du får ofte hele to kandidatgrader, når du tager en international fællesuddannelse: én fra DTU og én fra partneruniversitetet.

Læs videre nedenfor og få et indblik i, hvilken uddannelse kunne være interessant for dig.


Nordic Five Tech (N5T)

Tag hele din kandidat i samspil med de bedste universiteter i Norden og få en international uddannelse med en unik faglig profil.

Erasmus Mundus

Læs to år ved forskellige højt rangerede universiteter i Europa og få et skarpt fokus på et bestemt fagområde.

Sino-Danish Center

Læs din dansk-kinesiske kandidat i Beijing og lær om de naturfaglige forskningsmæssige udfordringer, som Kina står overfor.


KAIST Dual Degree

Forstærk din kandidatuddannelse med et integreret 1-årigt forløb ved et af Asiens bedste tekniske universiteter og få to kandidatgrader med hjem. 

1:1 Kandidat-uddannelser

Tag et år af din kandidat i udlandet ved et af Europas bedste universiteter under faglig vejledning af en forsker på DTU.
http://www.studyabroad.dtu.dk/study-abroad/Internationale-fllesuddannelser
23 FEBRUAR 2019